Lurer du på noe? Ta kontakt!

(+47 )52 83 91 00

Rico Gruppen med svært fornøyde kunder

Det er lett å være fornøyd med fornøyde kunder. Rico Gruppen, avdeling bilinnredning, har nettopp gjennomført en stor kundeundersøkelse og bedriften har all grunn til å være svært godt fornøyde og stolte av svarene og resultatene de fikk. Rico Gruppen er også en av Avaldsnes Idrettslags største sponsorer og har støttet klubbens ungdomsarbeid i mange tiår. Det samme gjelder FK Haugesund.

-Vi har i mange år arbeidet målrettet med å tilby bransjens beste produkt og service. Det er fantastisk når kundene forteller at vi har gjort så mye rett og gir oss så god og positive tilbakemeldinger, sier daglig leder i Rico Gruppen, Nils Olaf Osnes, og legger til: – Vi er i alt 30 medarbeidere i Norge og Danmark. Hver eneste dag arbeider med å utvikle, designe og montere innredninger til arbeidsbiler som er med på å gjøre håndverkeren mer effektiv i hans arbeid i og rundt bilen. Våre innredninger er også miljøvennlige, sikre, lyse og behagelige»

[su_slider source=»media: 1977,1978″]

 

Resultatene

Undersøkelsen viser blant annet at 99 prosent av kundene har anbefalt Rico Gruppen til andre potensielle kunder og hele 89 prosent sier de vil kjøpe like mye, eller enda mer framover i tid. Hovedkonklusjonene fra undersøkelsen er:

  • 72 % av våre kunder er veldig fornøyde og 28 er fornøyd. Ingen er misfornøyd.
  • 99 % av våre kunder vil eller har allerede anbefalt vår innredning til andre potensielle kunder
  • 68 % av kundene sier at Rico innredning har gjort de mer effektiv og produktive
  • 89 % av kundene vil enten forbli kunder på samme nivå eller kjøpe enda mer

 

Vassbakk & Stol har vært kunde hos Rico i mange år og kan bekrefte resultatet av undersøkelsen.

«Innredningene er fantastiske. Skreddersømmen til Entreprenøryrket gjør at vi får med oss det utstyret vi trenger på oppdrag noe som effektiviserer hverdagen vår. Skulle det være noen problemer er vi sikre på at Rico ville ordnet opp, noe vi ikke har behøvd å utfordre dem på til nå», sier Jens Tangen hos Vassbakk & Stol.

 

Kontaktpersoner

[su_table]

Håkon Engedal

Markedsansvarlig Håkon Engedal

Nils Olaf Osnes

Daglig Leder Nils Olaf Osnes

482 27 677 / hakon@ricogruppen.no 922 30 654 / osnes@ricogruppen.no

[/su_table]